The more I see, the less I know for sure

Vikt: 55,6 kg
Sen förra söndagen har jag alltså gått ner 2,2 kg när jag levt på ca 200 kcal om dagen och tränat/promenad.
ÅH, det går för långsamt! Men måste tänka att 2 kg i veckan blir tillslut 10 kg... vecka efter vecka, dag efter dag..
Kanske kan jag väga 55kg på Valborg, sen 54 i slutet på nästa vecka. 52 därefter, då hinner jag ju väga ca 49 till skolavslutningen och sen har jag 2 veckor på mig till innan jag åker till USA att komma ner till 47. Det kan gå. Det måste gå. 

Kommentarer
Postat av: JOSEFINE ANDERSSON

Läs om texten du skrivit och tänk efter. Du låter som en idiot. Och visst, jag vet man är en idiot när man är sjuk, när ätstörningen har makten. Men låt dig inte vara en idiot! Du kommer bara bli svagare, gråare och tråkigare.

sv: Har faktiskt ingen aning om vad maccapowder och beepollen är :) Vad är det för kul :)? [mvh lat tjej som inte orkar googla haha]

Svar: Hej Josefin! Jag har inte varit inne på bloggen på jättelänge så därför jag inte svarar förrän nu. Och vet du - tack! Jag är inte sarkastisk eller någonting nu, så missförstå mig inte. Jag behöver höra sådana ord som du skrev. Jag har precis börjat en behandling, det får vara nog med den här skiten nu. Kram! (som svar på vad maccapowder och beepollen är så tillhör det vad man kallar för "superfoods" som är bombade med näring. Macca hjälper framför allt till med energi och kallas också för "naturen viagra". För mig som har problem med sköldkörteln så främjar den också produktionen av hormon. Beepollen innehåller per protein än ägg, ost, biffkött osv och vissa hävdar t o m att det innehåller alla ämnen som kroppen behöver. http://foodmatters.tv/articles-1/10-amazing-health-benefits-of-bee-pollen och http://www.vegkitchen.com/nutrition/7-top-health-benefits-of-maca/ om du vill läsa mer!
Lolita

2013-04-30 @ 07:59:29
URL: http://josefineandersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0